Laat u inspireren op Food Forward event

Workshops, tastings en awarduitreiking

Tijdens het gloednieuwe Food Forward event inspireren Fevia, Flanders’ FOOD en Wagralim de huidige en toekomstige ‘food workers’ over de voeding van morgen en de voedingsindustrie van de toekomst. Industrie 4.0, nieuwe voedingstrends, duurzamer omspringen met grondstoffen: het staat allemaal op het menu tijdens een inspirerend seminarie en interactieve rondetafelgesprekken. Bovendien kan u de voedingstrends en -technologieën van de deelnemers van de Food At Work Student Awards ontdekken. Het Food Forward event vindt plaats op 24 april 2019 in de Wild Gallery in Brussel.

Programma
• 14.30 - 15 u.: Inspiration session: ‘When the next generation suggests industrial innovation to target healthy diets from sustainable food systems’.
• 14 - 18 u.: Tasting Student Awards. Hoe ziet de voeding van de toekomst eruit? Laat u verbazen door 36 studententeams en bepaal mee wie de publieksprijs wint.
• 14 - 18 u.: Techno Awards. Met deze wedstrijden daagt de sector studenten uit om een technische oplossing voor een voedingsbedrijf uit te werken. 11 teams gingen de uitdaging aan en stellen hun creatieve technische oplossing voor.
• 18 u.: Awards Ceremony
• 19 u.: Networking en feestelijke receptie.

Inschrijven kan gratis op www.foodforwardevent.be.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Print Magazine

Recente Editie
28 oktober 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine