DOSSIER AFDEKMATERIAAL

SOORTEN AFDEKMATERIAAL
AFDEKMATERIAAL PLAATSEN
STOFVRIJ WERKEN
SNELLER WERKEN MET ZELFKLEVEND MASKEERPAPIER
KWALITEITSVOL AFDEKMATERIAAL BELANGRIJK VOOR TRAP

 

SOORTEN AFDEKMATERIAAL

afdekmateriaal

Bescherm alle soorten vloeren die ongeschonden moeten blijven: beton, tegels, laminaat ... De keuze van afdekmateriaal hangt af van verscheidene factoren: gaat het om een bestaande vloer die er al lang ligt, een recent geplaatste ondergrond of een onlangs behandelde?

AFDEKMATERIAAL PLAATSEN

afdekmateriaal

Let erop dat de vloer schoon is, vrij van puin, gruis en andere onregelmatigheden. Start in een hoek van de kamer. Rol het materiaal uit. Snij af op maat; indien nodig kan u het product nog een beetje herpositioneren. 

STOFVRIJ WERKEN

stofvrij werken

Bij het uitvoeren van bouw- of renovatiewerken kan stofoverlast een echt probleem vormen. Er moet dan ook alles aan gedaan worden om de verspreiding van vervuiling zoveel mogelijk te beperken. Niet alleen geeft u zo een professioneel visitekaartje af, het resulteert ook in een verantwoorde en gezonde werkomgeving. Bij werkzaamheden komt immers fijnstof vrij, wat schadelijk is voor de longen. In dit artikel gaan we dieper in op de mogelijkheden met stofschermen, afdekmaterialen en fijnstofmatten.

SNELLER WERKEN MET ZELFKLEVEND MASKEERPAPIER

Maskeerpapier

Maskeren garandeert een correcte afdekking en bescherming tegen vuil, stof, verf ... en dit wordt vandaag steeds belangrijker. Enerzijds omwille van de tijdwinst - denk verfspuitapplicaties - en anderzijds voor het bereiken van een perfect resultaat. U werkt nog sneller in combinatie met een losse rol tape en een handmaskeerapparaat. Maar er zijn ook diverse handige combinaties met geïntegreerde tape, crêpe of washi voor specifieke toepassingen. Daarnaast is er zelfklevend maskeerpapier beschikbaar. De grammage en het absorptievermogen bepalen de kwaliteit.

KWALITEITSVOL AFDEKMATERIAAL BELANGRIJK VOOR TRAP

trappen

Tijdens de verbouwing of de renovatie van een woning kan een trap het zwaar te verduren krijgen. Verfspatten, voet­afdrukken, steengruis, gemorste chemicaliën … de mogelijk­heden zijn schier eindeloos. Daarom is het raadzaam om, voor de aanvang van het werk, de trap zorgvuldig af te dekken met degelijk, betrouwbaar afdekmateriaal.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.